Takarítás Törökbálint területén!
Telefon: 06-70-514-73-30

Takarítás Törökbálint

takarítás lakásban

Precíz, munkájára igényes takarító csapatunk készséggel áll szolgálatában Törökbálint területén!

Takarítás Törökbálinton

takarítás cégeknek

Amennyiben szüksége volna takarítóra Törökbálint városában, hívjon minket!

Takarítás Törökbálint

takarítás Budapest

Takarítás Törökbálint egész területén cégeknek és magánszeméyeknek!

Takarítás, tisztítás Törökbálinton
Hívjon azonnal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak

Ön kire bízza a lakástakarítás, irodatakarítás feladatokat? Takarító cégre?! Miért is ne tenné, mivel takarítás Törökbálint részlegünk a Törökbálinti lakosoknak nyújt átfogó takarítási szolgálatot megfizethető áron.Takarítás Törökbálint területén akciós árakon!

Takarítással foglalkozó takarító személyzetünk sikerre abban rejlik, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk rendkívül jó árakon, garanciával. Cégünkre Törökbálint területén nyugodtan rábízhatja lakásának, irodájának, garázsának a takarítását, ablaktisztítását, szőnyegek tisztítását vagy a kárpit kitisztítását.

Megrendelőink biztosak lehet abban, hogy takarítás Törökbálint részlegünk minőségi munkát végez, alaposan és precíz látják el a takarítási feladatokat. Modern gépek és eszközök segítségével tudjuk biztosítani a kifogástalan munkavégzést! Fontosnak tartjuk a bizalom kiépítését, mivel hosszú távra gondolkodunk. Szerencsére a több mint 10 éves szakmai múltnak köszönhetően immár több is megbíznak bennünk. Kérjük tegye ezt meg ön is és válassza a takarítás Törökbálint részlegünket amennyiben Törökbálinti lakos.

Egyaránt vállalunk alkalmi és rendszeres, napi szintű takarítást is bármilyen épületben. Cégünk csapattagjai precízen, lelkiismeretesen, alaposan végzik a takarítási feladatokat. Amennyiben önnek teljes lakástakarításra van szüksége, nincs más dolga mint felhívni telefonszámunkat és leadni az igényeit és takarító személyzetünk megteszik azt úgy, hogy a takarítási munkálatokra 100% ügyfél elégedettségi garanciát is nyújtanak. Nyugodtan ránk bízhatja az ablakpucolást, szőnyegek tisztítását, konyhatakarítást és bármit amit csak szeretne tisztán látni.

takarítás Törökbálint


Takarítás Törökbálint- Takarítás Törökbálinton

Hívjon most: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


takarítás Érd A tűzhelyek és a sütők tisztítása senkinek sem a kedvenc elfoglalása, pedig muszály azt is megcsinálni. Iagz elég nehéz feladat főleg abban az esetben amikor a ráéget étel, olaj, zsír foltokat kell felsikálni. Abban az esetben egyszerűbb a feladat elvégzése amikor kerámia alapos a felülete.

Számtalan sok üzletben lehet már kapni műanyag speciális kaparó eszközt amivel egyszerűbben eltudjuk tűntetni a ráéget foltokat. De javasoljuk, hogy inkább ezt a kellemetlen feladatot is bízza ránk! Mi eltüntetjük a nem kívánatos foltokat a sütők és tűzhelyekről is.

Ha fürdőszoba takarítás szükséges azt is nyugodtan ránk bízhatja, a penészgombák igazi élővilága a fürdőszoba. Párás, nyirkos, meleg levegő illetve felületek. Szinte minden ember találkozott már ezzel a kellemetlen jelenséggel például a zuhanytálca, fürdőkád szélén megtelepedő fekete színű penésszel. Ránk nyugodtan bízhatja ezeknek a penészgombák eltüntetését is.

Törökbálinti takarító cég

Takarítás Törökbálint - Takarítás Törökbálinton!

Takarítás Törökbálinton: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


takarítás Törökbálint Bútor tisztítása, ápolása.

A bútorok ápolása sokkal kényesebb dolog, megfelelő takarítási technikával kell tisztítani a bútorokat. A bőr anyagból készült felületek különösen nagy oda figyelést igényel és megfelelő vegyszereket. Viszont ha megfelelően van tisztítva akár több éven keresztül is ugyan úgy fog kinézni mintha új volna.


Takarítás Törökbálinton

Cég Név: Berger Higiénia Kft. | Cím: 1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 90 | Adószám: 23835470-2-41 | Email: takaritasmost.hu@gmail.com
Tel: 06-70-514-73-30 |

Vásárlói vélemény: 4.6/5, 180 értékelés alapján.