Takarítás - Takarítás Érd városában!
Telefon: 06-70-514-73-30

Takarítás Érden

takarítás lakásban

Megbízható, precíz, alapos munkát biztosítunk takarítás Érd városában korrekt árakon bármely napon! Hívjon minket akár most azonnal!

Takarítás Érd lakásban

takarítás cégeknek

Ha Érden dolgozó takarító céget keres aki a lakástakarítás munkát eltudja alaposan végezni, keressen minket!

Takarítás Érden házakban

takarítás Budapest

Cégünk vállalja a magánházak rendszeres vagy eseti takarítását igény szerint alacsony díjakkal!

Takarítás Érd, takarítás Érden
Hívjon azonnal: 06-70-514-73-30

Ingyenes kiszállással és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak

Ön Érden lakik és egy megbízható takarító céget keres aki levesszi a válláról a takarítás feladatát. Akkor mire vár még? Tárcsázza gyorsan takarító ügyfélszolgálatunk telefonszámát és akár még ma a tisztaságtól fog ragyogni lakása.Megbízható, precíz munkavégzéssel állunk szolgálatában Érd területén!

Takarítás Érd részlegünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy az Érden élő személyek is igénybe tudjanak venni egy olyan megbízható és munkájukra igényes takarító csapatot akikre nyugodtan rábízhatja a napi, heti, rendszer vagy alkalmi takarítást. A takarítást egyaránt elvégezzük irodákban, lakásokban, családi házakban, mint raktárak vagy üzemi illetve ipari konyhákban.

Egészség szemponból is fontos a takarítás mivel: "A tisztaság fél egészség".

Tevékenységünk a takarítás melyet immár több éve végzünk, eddig szerencsére nem volt olyan ügyfelünk aki ne lett volna megelégedve munkáinkkal. Tegyen próbára ön is minket és vegye igénybe takarítás Érd szolgálatunkat!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a takarítási áraink mindig piacképes legyen, viszont a minőségi színvonalból nem engedünk. Takarítást végző csapattagaink mindegyike folyamatos után képzésen vesz részt.

Nincs türelme, ideje a takarításra? Szeretne minden erejével családra és a munkájára koncentrálni, nem pedig a takarításra? Akkor szervezze meg! Hívja takarítás Érden részlegünket és mi akkor és ott takarítjuk ki épületet ahol csak ön szeretné! Nekünk nem számít, hogy lakóházról vagy irodaházról van-e szó, egyformán végezzük minőségi szolgáltatásainkat!

takarítás érd, Érdi takarító


Precíz, pontos takarítás Érd, Érden

Hívjon most: 06-70-514-73-30

Ingyenes kiszállással és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


takarítás Érd Amennyiben önnek alkalmanként van szüksége takarításra akkor is készséggel állunk rendelkezésére. Egyaránt vállalunk cégeknél és magán személyeknél is takarítást akár alapos takarítás, akár felújítás utáni takarítás, akár építkezés utáni takarításról legyen is szó! Amennyiben önnek alkalmanként van szüksége takarításra akkor is készséggel állunk rendelkezésére. Egyaránt vállalunk cégeknél és magán személyeknél is takarítást akár alapos takarítás, akár felújítás utáni takarítás, akár építkezés utáni takarításról legyen is szó!

Bátran kereshet minket ha szülinapi buli utáni takarítás szükséges is. Nem számít, hogy mekkora a takarítandó terület illetve a szennyeződés, mi eltakarítjuk a piszkot és koszt. Általában cégek esetében van úgy, hogy nem szükséges a rendszeri takarítás csak alkalmanként kell takarítani, cégünkre ilyen esetben is számíthat!

Szülinapi party takarítás Érd, nagytakarítás, építkezés utáni takarítás Érden, ránk mindig számíthat, mivel takarítás Érd részlegünk Érden élők részére nyújt átfogó takarítási szolgáltatást az év minden napján, akkor amikor önnek csak szüksége van takarító szolgálatra!

Érdi takarító cég

Alkalmi takarítás Érd, nagytakarítás Érden: takarító cég reális árakon!

Takarítás Érd: 06-70-514-73-30

Ingyenes kiszállással és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


takarítás Érd Hívjon minket kárpittisztítás, szőnyegtisztítás ügyekben is, mivel ránk az ilyen feladatokban is számíthat. A szőnyegek kézi takarításától az ember keze szét megy és nem is beszélve arról, hogy kézzel hiába sikáljuk órákig, az nem lesz olyan szép tiszta mintha takarító géppel végeznénk.

Cégünk minőségi és modern takarító gépekkel végzi a szőnyegek tisztítását ami álltal a szőnyegek semilyen sérülésnek sem lesznek kitéve viszont a kosz, szenny folt eltünik.

Sajnos a szőnyegek ás a kárpitok azok az anyagok amelyekben a kosz és a szennyeződés olyan mélyen tud lenni, hogy szemmel nem is látjuk, de attól az még olyan. Pontosan ezért is jobb a gép tisztítás, mert így alaposan át lesz tisztítva a szőnyege és az olyan foltok is el lesznek távolítva amit esetleg szemmel nem is érzékkel.

Rendelje meg akár most azonnal takarítási szolgálatainkat!

Nincs más dolga mint felhívni telefonszámunkat vagy egy mailt küldeni és mi akár 1 órán belül önnél vagyunk, hogy lakását kosz, piszok és szennyeződés mentessé tegyük!


Takarítás Budapest

Cég Név: Berger Higiénia Kft. | Cím: 1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 90 | Adószám: 23835470-2-41 | Email: takaritasmost.hu@gmail.com
Tel: 06-70-514-73-30 |

Vásárlói vélemény: 4.6/5, 180 értékelés alapján.