Családi ház takarítás
Telefon: 06-70-514-73-30

Családi ház takarítás

takarítás lakásban

Hívja bizalommal takarító szolgálatunkat ha túl sok a kosz és a por az ingatlanába!

Családiház takarítása

takarítás cégeknek

Akár azonnali kezdéssel is vállajuk az épület kitakarítását gyorsan és pontosan!

Családiház takarítás

takarítás Budapest

Ránk minden nap számíthat, hétvégén és ünnepnapokon is egyaránt!

Családiház takarítás Budapest
Hívjon bizalommal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak

Családiház takarításnál önnek is figyelembe kell vennie, hogy a takarítási munka kiadható! Precíz profi takarítási szolgálatunkra nyugodtan rábízhatja a családi ház takarítás feladatot Budapest egész területén.

Minden dolgozó és lakó épület más, más takarítási munkálatokat igényel. Ez mit is jelent pontosan? Nem mindegy, hogy hogyan és mikor használja ön a saját ingatlanát, irodáját!Éjszakára jár csak haza, akkor például elég a heti takarítás is, de ha nem csak aludni hanem életvitel szerűen lakja akkor bizony az épületet naponta kell takarítani. Takarító csapatunk szinte láthatatlan módba kapcsolva van jelen az otthonában ha ránk bízza a családi ház takarítás feladatát.

Családiház takarítás Budapesten akciós árakon a hét minden napján!

csaladihaz takaritas Miben is számíthat cégünkre? Portalanítás, porszívózás, felmosás, bútorápolás, szőnyeg tisztántartása, kárpit tisztítás, vízkővek eltávolítása és minden letakarítása amit csak igényel. Ünnepek előtt - után, szülinapi pary előtti és utáni takarítás, építkezés vagy felújítás utáni takarítás elvégzését is bátran ránk bízhatja!

Családi ház takarítás esetén amit elvégzünk: kárpit és szőnyeg tisztítás, függönyök mosása, fürdő és illemhelyek tisztítása, ablaktisztítás, konyhatakarítás, konyhai eszközök fertőtlenítése, egyszóval a teljes lakás kitakarítása.

Takarító szolgálatunk Budapest teljes területén megoldja a családi ház takarítását! Biztosan önnek is nagyon fontos az a hely ahol épen lakik, igényeljen minőségi takarítást, kérje takarító szolgálatunkat, kérje díjtalan árajánlatunkat akár azonnal! Vállaljuk a családi ház takarítás, irodaház takarítás, épület takarítását is egyaránt. Minőségi eszközökkel és gépekkel felszerve takarítjuk el a piszkot és szennyeződést az épületből. Élvezze a szabad idejét és a takarítást bízza ránk!

csaladihaz takarito


Családiház takarítás Budapest

Hívjon azonnal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


csaladihaz-takaritas-budapest Minden ingatlan akár lakó akár iroda épületről van is szó az idő múlásával felújításra szorul. A felújítás során nagyon sok kosz, por, szennyeződés lesz az ingatlanban. Ezeknek az eltakarítása szakember nélkül nem tudjuk normálisan eltűntetni. Hogy miért nem? Mázolás és festés után például a festék foltok eltűtetése speciális vegyszerek nélkül illetve a szaktudás nélkül szinte lehetetlen feladat. Ebbe a részbe tartozik az is amikor csempézés, burkolás, különböző nedves, száraz falazatok felújítása utáni takarításról van szó. Bízza nyugodtan ezeket a feladatokat is takarító szolgálatunkra, mert ők rendelkeznek megfelelő szaktudással és eszközökkel ahhoz, hogy gyorsan, alaposan, precízen eltakarítsanak az egész ingatlanból minden jellegű szenny és kosz foltokat. Családiház takarítás Budapest részlegünk minden nap készséggel áll szolgálatában!

csaladihaz takaritas budapesten


Családiház takarítás Budapesten: pontosan, gyorsan, precízen!

Családi ház takarító: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


csaladihaz takarito budapest Családi ház takarítás esetén választható havi, heti, napi vagy alkalmi takarítás is. Ön nyugodtan végezze a mindennapi tenni valóját és bízza ránk a családi ház takarítási feladatokat! Precízen, alaposan, minőségi munkavégzést végzünk amire ügyfélelégedetségi garanciát is nyújtunk! Családi ház takarítás a hét minden napján hétvégén és munkaszüneti napokon is egyaránt!

Családiház takarítás, Családiház takarítás Budapesten akciós árakon a hét minden napján! Keressen minket bizalommal.

Családiház takarítás Budapesten

Cég Név: Berger Higiénia Kft. | Cím: 1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 90 | Adószám: 23835470-2-41 | Email: takaritasmost.hu@gmail.com
Tel: 06-70-514-73-30 |

Vásárlói vélemény: 4.6/5, 180 értékelés alapján. |

  • Site Map