Ablaktisztítás, ablaktisztítás Budapest
Telefon: 06-70-514-73-30

Ablaktisztítás Budapest

takarítás lakásban

Keresse bizalommal takarító csapatunkat ha ablaktisztítás szükséges!

Ablaktisztítás azonnal

takarítás cégeknek

Azonnali is segítenek az ablaktisztításban? Igen! Hívja forró drótunkat!

Ablaktisztítás olcsón

takarítás Budapest

Takarító csapatunk folyamatosan akciós árakon nyújtja szolgáltatásaikat!

Ablaktisztítás - Ablakpucolás Budapest
Hívjon bizalommal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak

Ahány ablak, annyifajta ablaktisztító és ablaktisztító módszer létezik. Más - más vegyszerekkel célszerű takarítani a fa ablakokat és mással a műanyag ablakokat. Továbbá nem elég csak az ablaküveget letisztítani, az ablakpárkányokat és az ablak kereteket is ugyan úgy le kell tisztítani.

Cégünk nem csak a hagyományos ablakok tisztítását vállalja. Hanem a kirakatok, áruházak és egyébb ablaküveg felületek tisztítását ugyan úgy végzi.Alaposan és precízen végezzük az ablaktisztítás, ablapucolás feladatokat. A grafiti, matricák, festékek eltávolítása az üvegfelületökrők különösen precíz munkát igényel. Hívjon minket és mi ezeket is megoldjuk!

Ablaktisztítás , Ablakpucolás nem csak Budapesten hanem Göd, Érd, Dunakeszi, Törökbálint, Budaörs városaiban is. Egyaránt állunk rendelkezésére magánszemélyeknek és cégek részére is. A magas iroda házak, kirakat üvegeinek, ablakainak a tisztítása, pucolása ugyan olyan fontos, mint például a családi ház ablakának üvegeinek megtisztítása. Nagy hangsúlyt fordítunk az ablak keretek tisztítására is.

Lakástakarítás - Lakástakarítás Budapesten Akciós áron minden alkalomkor!

ablaktisztitas Lakástakarítás. Mikor van szüksége az embernek a lakástakarítás szolgálatra? Talán nem is tudja elképzelni milyen megoldást is talál a weboldalunkon rá. Ha ön sokáig dolgozik vagy csak egyszerűen nincs ideje vagy kedve takarítani, akkor önnek a lakástakarítás Budapest szolgálatunkra van szüksége!

Takarító szolgálatunk minőségi, alapos, precíz munkát nyújt minden megrendelőnk részére. Lakástakarítás, lakástakarítás Budapest részlegünk mindenki számára elérhető Budapest egész részén. Továbbá vállalunk Budapest területén belső, külső alapos bagytakarítást is.

Ablaktisztítás Akciós áron minden alkalomkor, akár azonnal!

ablaktisztitas Ablaktisztítás, ablakpucoláson kívül bátran hívhatja cégünk garázsok, mélygarázsok tisztítására, lakástakarításra, felújítás utáni takarításra, építkezés utáni takarításra és más egyéb takarításra más - más idopontokban és rendszerességgel állunk takarító csapatunkkal az ügyfeleink igényei elé.

Nem csupán világosságot viszünk megrendelőink életébe, hanem alapos tisztaságot. Kérjen árajánlatot a takarításra, ablaktisztításra, legyen Önnek is több szabadideje, míg tisztíságban tudja otthonát, ingatlanát.

Munkáinkra 100% ügyfél leégedettségi garanciát biztosítunk! Fontosnak tartjuk, hogy Ön is maximálisan elégedetten éljen a tisztaságtól ragyogó otthonában! Kérje társasházak, garázsok, vagy más, akár vendéglátó egységek takarítását! Mi segítünk!

Ablaktisztítás Budapest, Érd, Budaörs, Törökbálint, Dunakeszi, Göd területén professzionális módon, Ablakpucolás garanciával, akciós árakon!


Ablaktisztítás - Ablakpucolás Budapesten

Hívjon azonnal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


lakastakaritas Nincs ideje ablaktisztításra, takarításra? Sokat dolgozik? Mi segítünk! Takaríttasson velünk, hogy otthona tisztítástól ragyogjon!! Egy koszos ablak nem egy szép látvány, foleg abban az esetben amikor ki sem látunk rajta. Az ablaktisztítás, takarítás nem tartozik a háziasszonyok kedvenc idotöltésébe, kellemes elfoglaltságába de ön ne agódjon, hiszen önnek is itt van a minoségi és olcsó árakon dolgozó takarító csapatunk!

Ablaktisztítás házilag: Ablaktisztítás feladatát házilag is el lehet végezni persze ha van energiánk és időnk rá. Ablaktisztítás lehet szappanos vizzel, ecetes vizel, ablaktisztítókkal, de minsogi, csillogó és csíkmentes ablaktisztítást csak takarító csappat lehetséges!


Ablaktisztítás, ablakpucolás Budapest

Hívjon azonnal: 06-70-514-73-30

Díjtalan kiszállás és helyszíni munkafelmérés!
Megbízhatóság + Precízitás + Garancia + Korrekt árak


Ablaktisztítás Budapesten

Cég Név: Berger Higiénia Kft. | Cím: 1135 Budapest. Reitter Ferenc u. 90 | Adószám: 23835470-2-41 | Email: takaritasmost.hu@gmail.com
Tel: 06-70-514-73-30 |

Vásárlói vélemény: 4.6/5, 180 értékelés alapján. |

  • Site Map